ASSALAMUALAIKUM WBT.

Sorila, lame x update. Ak tgh dlm proses nak contact damanhuri ni…die xrespon kat ak pun…

Nway, buat semua ahli kelas 509, korang bolehlah request gambar korang yang diletakkan dalam page class Tinta Mas. Tetapi tak boleh request untuk page class tu sebab nak buat surprise, korang tunggu Tinta Mas 2009 keluar. Tapi sorila, tak mengikut seperti yang dirancang. Tak sebaik bayangan. Korang juga hanya boleh request gambar korang sahaja, bukan gambar orang lain.

Untuk request, tulis kat bahagian comment atau korang email kat aku (jimie_92@yahoo.com) atau korang msg kat hp aku. Buat yang belum pernah dapat email daripada aku, sila sertakan email korang, ok.

Sekian, wassalam.

-JAZMI-