ASSALAMUALAIKUM WBT.

Weyh, kat sini ada satu cadangan aktiviti. Aktiviti ni jangka masa panjang tau. GATHERING! Macam dulu cikgu Amin citer kat kite… bukan main best lagi dengar cikgu citer. Kite pun tak nak rase cam cikgu rase ke?? Jadi, skrg ni, korg stuju ke tak? Nak tahun brape??

Lagi satu, coming soon! Kelas kite akan tetap ade profil & page kat facebook, friendster, twitter & myspace! Kat friendster maybe akan ade blog gak. Jadi, nantikan! Semua tu akan dikendalikan oleh MT Blog 509 2009.

Pape pun, kalau ade komen, cadangan, bantahan dsb sila email kat aku (jimie_92@yahoo.com) or just post your comment below.

Sekian, wassalam.

-JAZMI-