Assalamualaikum wbt.

Kali ni, aku nak share satu benda pasal TGB. Aku saej lawat website TGB aritu and try la pakai aplikasi ni. Nampaknya ada rekod untuk student 2008/2009.

So, sesiapa yang nak tengok keputusan Trial SPM 2009 korg, bolehlah klik pada link berikut :
.: Sistem Keputusan Peperiksaan Percubaan On-Line MRSM TGB :.

Make sure bila korg masukkan no maktab, taip 4 digit terakhir sahaja. Cth : no mktb 08765, bila direquest, cuma taip 8765 shj.

Kot2 bila korg boleh naikkan semangat korg untuk belajar ke, atau saje nak ingat balik saat2 korg struggle utk SPM. Silalah klik link kat atas.

Apa-apa pun, nanti aku update lagi. Sori kalau post kali ni tak menarik sangat.

p/s : Get ready for the surprise! ;)

About these ads